středa 31. října 2012

Otevíráme LADYBOX

Pěkný podvečer,
před chvilkou jsem přišla domů a čekala na mne krabička s Ladyboxem a já jsem se hned rozhodla, že Vám  ukáži, co se skrývá v listopadovém vydání Ladyboxu.



Na první pohled mne zaujal obal - černá krabička, s růžovou stužkou (no, spíš stuhou) a mašličkou a růžovým nápisem. Jako velké plus vidím i to, že je to krabička z pevného materiálu tudíž má mnohostranné využití.  Je na magnet, takže se skvěle zavírá.







Hned po otevření na mne vykoukl dopis od Lady. S nádhernou pečetí. Uvnitř je ladybox světle růžový, na ochranu výrobků byl použit polystyren. A pomohl, ani jeden produkt se nezničil, ani nepomuchlal..:)


Pečeť 



Listopadový Ladybox obsahuje plné balení Yves Rocher tělového mléka, 300ml balení za 159,-

Jemné parfémované mléko, s vůní pomeranče, bergamotu a grapefruitu. Je to speciální vánoční edice, která teprve dorazí do obchodů. Mléko se dobře roztírá, rychle se vsakuje a skvěle hydratuje. Na pokožce voní nádherně :) Určitě budu používat...

Reniu obličejové a tělové máslo s vůní kokosu a vodního melounu, 15 ml ( cena v obchodě za 15 ml - 49,-)
Nááádherně voní, cítím vůni melounu a malinko i kokos.. Základem je extra panenský kokosový olej, máslo poskytne úlevu suché namáhané pokožce a zanechá ji jemnou. Vůně je nenásilná, příjemná..připomíná mi léto. Konzistence je hustší, trošku trvá, než se zcela vsákne, ale na obličej i tělo je to super voňavá věc!



NIP + FAB Tělové máslo Coconut Latte, 50 ml, cestovní balení (cena - 209,-)
Extra hydratační tělové máslo, do studeného počasí. Obsahuje bambucké máslo. Je to novinka na našem trhu... Voní po kávě a kokosu, barva mi připomíná Latte... Konzistence je opět hustší, jakou klasického tělového másla, ale vsakuje se dobře a voní celkem dlouho po namazání :)




Fleur de Santé tvářenka, plné balení, (cena 199,-)
Už druhý plný výrobek v Ladyboxu!! :) Značku Fleur de Santé znám a už jsem měla možnost pár výrobků vyzkoušet, tvářenka to ještě ale nebyla.. :) 

Tvářenka je v krásném přirozeném odstínu, obsahuje maličko shimmeru, krásně tváře rozjasňí..Zaujalo mě pěkné, bytelné balení se zrcátkem a štětečkem..Tohle je pro mne určitě nejlepší produkt z celého Ladyboxu!


Pure Fiji exotický masážní a koupelový olej, 29 ml (cena - 90 ml - 246,-)
Oleje do koupele používám ráda, už i z toho důvodu, že je to pro mne nezbytností, protože trpím na atopický ekzém..Tenhle olej voní příjemně, celkem rychle se vsakuje.. Škoda, že je balení jen na zkoušku, mám to na jednu koupel a na jedno namazání :)

Iswari Mocaccino Bio, Kakaový energetický nápoj (cena - 250g - 149,-) 
Nikdy jsem tohle nepila, ale určitě vyzkouším, jsem zvědavá jak to bude chutnat ..


Yves Rocher řasenka, plné balení (cena - 179,-)
A máte  už třetí PLNÉ balení :) Super! Řasenka je v hnědém odstínu, má celkem dobrý kartáček, určitě se s ní bude dobře pracovat..Složení řasenky je obohaceno o olej z kamélie, který pečuje o suché a namáhané řasy a udrží je zdravé a lesklé i v extrémně chladných podmínkách... Určitě využiji!



 Nějaké letáčky a slevy! :)


a na konec - Fleur de Santé - saténová toaletní taštička (cena 179,-)
Na dně Ladyboxu ležela tahle krásná toaletní taštička s puntíky. Mám kosmetických taštiček mnoho, ale tuhle si nejspíš nechám :) 



A co říci závěrem??


SUPER!

Moc děkuji za poskytnutí Ladyboxu zdarma k zrecenzování. Když jsem byla vybrána, měla jsem neskutečnou radost, která je teď stokrát větší, protože jsem mile překvapená produkty, které byly v mém  Ladyboxu. Nejvíc mě zaujala tvářenka, ale určitě využiji všechny výrobky, anebo někoho podaruji :) Potěšili mě také 3 plné výrobky.  Za cenu 259,- měsíčně se koupě Ladyboxu opravdu vyplatí :) Dodání bylo rychlé, do druhého dne po odeslání, tým Ladyboxu je vstřícný a milý, na dotazy odpovídají rychle a jasně :). Ladybox bych Vám určitě doporučila! Můžete objednávat ZDE

Ceny, které jsou zde uvedeny nejsou ceny v obchodě, ale ceny na stránkách Ladyboxu :) 


Příjemný večer

Peťula! :)







18 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. To je jak naschvál...zabiju Česku Poštu :D Ke mě ještě nedorazil..Ještěže zííítra už ho budu mít :D

    PS: super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já myslela, že bude vždy jenom jedno balení, že já trubka ho neobjednala :D!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene tohle byli tři a ještě kosmetická taštička k tomu! :)

      Vymazat
  4. Koukám, že jsme nadšené obě.. :) přijde mi, že Ladybox je v tomto měsíci hodně vyšvihl :)

    OdpovědětVymazat
  5. Boxík už jsem moc moc chválila! Hlavně Yves Rocher mě moc potěšil a cocnut butter aaaaach....Miluju tělovou kosmetiku, mám chuť se naložit do horké vany:)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobré věci tam máš :)
    Takové věci by mě potěšily :)
    Moc hezký blog :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak teď mě fakt mrzí, že jsem taky neobjednala, hlavně ta tvářenka a taštička jsou super :)

    http://dolceevitaaa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ještě není všem dnům konec, některé ladyboxy ještě jsou a můůžeš objednat prosincový:)

      Vymazat
  8. Ahoj :-) ráda bych tě pozvala na čumendu na můj nový blog http://buldogstyle.blogspot.cz/, už jsem blog měla, ale potřebovala jsem trochu změnu a ráda jsem tě sledovala, tak doufám, že se i tobě bude můj blog líbit :-)

    Můj první článek je také o Ladyboxu, jen recenze budu dávat postupně :-) máš to moc hezky napsané, také jsem byla vybrána, abych ladybox zrecenzovala a byla jsem tak moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš moc pěkný blog.A máš hezký článek.Taky jsem dopsala článek o Lady Boxu.Skusila jsi už nějáký přípravek z Lady Boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, zkusila jsem tělové máslo s vůní melounu, které je opravdu skvělé!! Ta vůně je naprosto úžasná.. Potom jsem zkusila tvářenku, ta má v sobě docela dost shimmeru, bude skvělá na léto! :)

      Vymazat
  10. Moc Vám děkuji za komentáře, jsem ráda, že se Vám LB líbí jako mě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super recenze, u mě taky jedna :)

    http://worldofameliska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!