pátek 14. září 2012

Šampony Balea - za málo peněz hodně muziky

Pěkný pátek,

už nějakou dobu používám šampony Balea, tak jsem se rozhodla, že Vám o nich dnes něco napíši :) Narazila jsem na ně náhodou v DMku, nechtělo se mi dávat za můj oblíbený Elseve stovku, tak jsem sáhla do regálu níž a koupila jsem si první - kokosový.




Balea kokosový šampon - s mléčnými proteiny


šampon je určený na barvené a melírované vlasy  - přesně pro mě! Jako první mě zaujal obal, krásně svítivě modrý.. Potom jsem si přičuchla no a už byl v košíku...Vůně kokosu je skvělá a já jí mám ráda. Doma jsem zjistila, že je šampon bez silikonů. 

Při použití dobře pění, na mé dlouhé vlasy stačí opravdu malinko..Vlasy ještě dlouho po umytí voněly krásnou kokosou svěží vůní. Vlasy jsou hydratované, nadýchané, nemastí se a za cenu 29,- (300ml) je šampon opravdu jednička! 



Balea malinový šampon - pro všechny typy vlasů

Nádherná sladká vůně malin, která na vlasech není až tak intennzivní. Opět skvěle pění, je bez silikonů a vlasy jsou po něm pěkně lesklé. Nečejte od něj ale zázraky (ostatně u šampony za třicet korun to stejně nejde), ale určitě ho vyzkoušejte. Vlasy nejsou zplihlé, neelektrizují a nemastí se...Vlasy jdou dobře rozčesat i bez použití kondicionéru. Je určen pro každodenní použití. 


Šampon používám právě teď a už mi zbývá jen půlka a určitě skočím pro další :) Jedná se o limitku, tak bohužel nevím, zda ho ještě budou mít..:( 3OO ml seženete za 29,-



Používáte šampony Balea?? Jak jste spokojeni?








13 komentářů:

  1. Modra Balea je skvela. Driv jsem pouzivala drazsi sampony koupeny v kadernickych salonech, pak jsem objevila tenhle a bylo to:)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím! Můj nejoblíbenější je ten růžový pro objem, je bez silikonů. Díky tomu vlasy vydrží, po delším používání, déle nemastné a lesklé :-)

    TheGeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ten kokosový a je dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  4. Môžem len súhlasiť..ja zbožňujem výrobky od Baley a hlavne vlasové výrobky - či už šampóny alebo balzamy :-) Ja sama mám ten malinový, marhuľový a med.

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla 3 druhy od Bela Proffessional - ale časem mi dost vysušovaly pokožku :(

    OdpovědětVymazat
  6. dá se používat na poškozené vlasy? vypadá dobře a za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že určitě ano.. vlasy jsou po něm krásně hebké a vypadají zdravě.. jsi do něj! :)

      Vymazat
  7. Já mám ten růžový s malinou. Vůni má vážně dokonalou, jako bonbóny =)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za komentáře :) Jsem ráda, že jste spokojené, jako já! :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Já zkoušela jen miniaturu na barvené vlasy a ikdyž neměl silikony, tak mi mastil vlasy a barva mi stejně rychle slezla. Tyhle ale krásně voní a věřím, že jsi spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem měla Schaumu Péči bez zatížení a šíleně mi poté lítaly vlasy všude možně a za dva dny se příšerně zmastily. Balea funguje bez viditelných potíží (mám kokos s tiare)

    OdpovědětVymazat
  11. Teď jsem si jeden taky koupila a jsem na něj zvědavá :) Doporučila mi tuto značku známá, která je s ní velice spokojená, tak snad i já budu :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!