čtvrtek 6. září 2012

Essence laky - starší kolekce

Příjemný večer,

dnes mám pro Vás pár laků Essence, ze starší kolekce, která je v některých drogeriích ještě k sehnání. Odstíny těchto laků můžete zakoupit i z nové kolekce,  ovšem o desetikorunu dražší - v lahvičkách s novým designem a konzistencí.

Prvním lakem je Essence -53 - You belong to me

Krásná světle modrá krémová barvička.. Má dobrou hustší konzistenci a vypadá na nehtech náádherně. Kryje již v první vrstvě, malinko pruhoval, takže jsem nanesla vrstvy dvě. 




87 - Passion for Fashion


Výrazná fialová krémovka. Fotky absolutně neodpovídají tomu, jak lak doopravdy vypadá.. :( Fotila jsem jak jsem mohla, ze všech úhlů, ale opravdovou failkovou barvu laku se mi vyfotit nepodařilo ...

78 - Blue Addicted

Tak tenhle lak mě uplně dostal! Tenthle tmavě modrý lak se zelenými a modrými minitřpytkami a také plný větších stříbrných a zelených třpytek. V tomto laku toho najdete opravdu dost :D Základ je čirá tmavě modrá, takže musíte dát více vrstev - nejméně dvě. Lak se hůř aplikuje, jestli chcete mít nehty pěkně upravené a na všech mít stejné množství třpytek, dá Vám lakování docela zabrat :) Top coat je nezbytností - já použila od NYCu :) 



Je mi líto, že se přestaly tyhle laky vyrábět. Byly mnohem lepší, než jsou ty novější, kterými jsem trošku zklamaná :( a co vy??

Vlastníte některé z těchto laků? Která barvička se Vám nejvíc líbí? :))



Papa Petra

5 komentářů:

  1. mně se líbí všechny co tu máš, zatím ale z nové kolekce essence nemám žádný. teď jsem se zaměřila na rtěnky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ta stará kolekce líbila mnohem víc. Teď jsem si koupila jeden nový a nic moc.. Krásně vypadá ten tmavě modrý, ten se m líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě taky Zuzko, byla o hodně lepší, barvy byly hezčí, konzistence, vše.. :( teď jsou ty laky opravdu nic moc

      Vymazat
  3. Ja obľubujem všetky laky z nude kolekcie a aj Enchanted fairy, Modern romance alebo time for romance :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!