pátek 15. června 2012

Samolepící folie na nehty?? Už nikdy víc

Moje milé čtenářky...

V rossmanu jsem neodolala slevě na samolepící folii na nehty  od Essence(14 kousků za 10,-). V samé radosti jsem dala do košíčku hned 3 balení. Doma jsem postupovala pečlivě, podle návodu.. Tam je napsáno, že se mají nálepky na nehtech zpilovat, tak jsem zpilovala. Jenže se tím pilováním odloupávala barva ze samolepky..Nevím, jestli jsem pilovala hodně, nebo jestli je výrobek ,,jen,, nekvalitní.. (i když se Essence v poslední době mooc zlepšilo). S výdrží nic moc, jednou jsem umyla nádobí a sloupala jsem to všechno. :) Neměla jsem nervy to poupravovát po každém zapnutí podprsenky, knoflíku, fěnování vlasů... no.. Co bych také chtěla, za 10,- ?:)
 mám ty první, třetí a poslední.. :)) 

Nejdříve jsem nehty očistila a opilovala

Odloupla jsem samolepku a nalepila na nehet

Zpilovala jsem

Výsledné foto -- hrůůza :) :D :D

A abych je nekritizovala, tak přihazuji ještě jednu zkušenost a to se samolepkama, také od Essence, které jsou v podobě různých motivů (krajky, leopard...). Stojí o 50,- víc, tudíž 59,90.. :) Zkusila jsem na prostředníček, na všech nehtech by to asi bylo přeplácené. Vypadalo to skvěle, vytvářelo to dojem gelového nehtu a ještě ke všemu mi to vydrželo týden! A to jsem myla nádobí, vytírala, prostě všechno :)) Tak za mě určitě ANO!! :))

Krajková samolepka.. omlouvám se za suchou kůžičku.. Krémy mi v poslední době nějak nepomáhají :((


Koukněte na fotky a napište, zda máte zkušenosti :))

8 komentářů:

  1. No to první je celkem fiasko :D. Mě se ani moc nelíbí ta krajka, ale to už je spíše o vkusu:). A na suchou kůžičku doporučuji Lemony flutter od Lush, je to fakt perfektní:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) :D až zajedu do Prahy, tak koupím, děkuji za tip

      Vymazat
    2. Lemony flutter je skvělý, také doporučuji.
      Jinak mě se ta krajka docela líbí :)

      Vymazat
  2. tak to jsem ráda, že jsem si je nekoupila, lákalo mě to, když to stálo jen 10,-, že jich koupím více. když to teď čtu, udělala jsem dobře, vypadá to hrozně. díky

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem si je taky kupovala drželi mi celkem dobře ani po týdnu se mi nesloupali,příště to zkus nejdřív ustříhnout a pak zpilovat:)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem si je taky kupovala drželi mi celkem dobře ani po týdnu se mi nesloupali,příště to zkus nejdřív ustříhnout a pak zpilovat:)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím nesouhlasit :)! vyzkoušela jsem obě varianty,a ani s jednou z nich nemám problém... ty papírové musíš ustřihnout i s kouskem nehtu a potom přelakovat průhledným lakem... A ty druhé s efektem gelu vyadají skvěle (podle mě nejlíp s gepardím vzorem), ale na to že se mi 2. den začnou odlupovat jsou za 60kč trochu drahé ... jinak pěkný článek ;) LoLa: mystylezone.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!