pátek 29. června 2012

Miss sporty


Krásný slunečný den mé milé čtenářky :),

jsem ráda, že konečně vylezlo sluníčko, i když se celý den musím učit.. :( Zítra jedeme s přítelem na výlet a na nákupy do Drážďan (tohle město prostě miluji - rozhodně lepší, než Praha), tak snad nebude takové horko.. :))

Dneska mám pro Vás dva laky od Miss Sporty, které jsem si koupila v akci (1+1). Článek byl zde .
Laky od MS mám celkem ráda, mám jich asi 6, jsou dobré, docela rychle schnou a drží mi už od pondělí :)) A to je co říct :))

Prvním je č. 395, tmavá malinovka, lak má být rychleschnoucí (což opravdu byl), má vydržet 4 dny bez odlupování a vyblednutí. Kryl už v 1. vrstvě.Opravdu mi drží už 5. den bez odlupování..no holky, za 20,- je to opravdu super lak.

další je č. 344, je to světle - modrá barvička, také kryl již v 1. vstvě.. má suprový štěteček, s kterým se lak dobře nanáší, dostane se všude.. Lak jsem měla jen na zkoušku, ale myslím, že taky bude držet tak dlouho, jako předešlý lak. Je to pěkná, svěží barvička na léto..



A co vy?? Vlastníte laky od MS? Jste spokojeni?? :)

5 komentářů:

  1. Ty Drážďany ti neskutečně moc závidím :) :) Jinak barvička je krásná, ale od Miss sporty už delší dobu nic nemám (kromě tužky na oči :-D)..
    Moc se těším, až uděláš článek na péči o ruce :) Určitě se dozvím něco nového ;)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky ráda, že tam konečně jedu.. :) No něco nového nevím..je to taková běžná péče, ale třeba někdo to nedělá :)) tak uvidíme

      Vymazat
  2. Krásná barvička!!! Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  3. To je fajn, že se Vám líbí holky .))

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!