pátek 11. května 2012

Pár jarních/letních barviček laků Essence

Ahojky,
mám pro Vás laky Essence, které mám velmi ráda. Vybrala jsem pro Vás barevné laky, na jaro, léto, budou pěkné, až se opálíme :) Nejsou drahé, perfektně kryjí, dokonce i v jedné vsrtvěm velmi dobře se mi lakují a docela rychle schnou. Jediný zápor je, že mi ta malinká lahvička moc dlouho nevydrží, ale co bych také chtěla za tu směšnou cenu 29,90 :D Na nehtech mi vydrží bez odloupaných špiček asi 3 dny :) Laky si můžete koupit v drogériích Rossman, DM, nebo na internetu :) 

Prvním je lak z kolekce Cute as Hell (konkrétně odstín naughty but nice), která byla v prodeji minulý rok, lak jsem použila letos poprvé a docela toho lituji, protože jsem přišla celý rok o tuhle krásnou barvičku :) Kryl již v prní vrstvě.. Na prsteničku je lak ze stálice colour and go, odstín Very Berry, který jsem ještě na celou ruku nezkoušela, ale v nejbližších dnech to napravím :)






Dalším odstínem je krásný mint lak, opět z kolekce CaG. Ten se mi líbí snad uplně nejvíc..je to krásná světlounká modrá. V první vrstvě mi sice trošku pruhoval, ale druhá vrstva a nadlak vše perfektně doladilo :) Vydržel mi skoro celý týden :)


Další je lak Ultimate Pink, též z kolekce CaG..Krásná růžová barva, kryl již v první vrstě, nádherně se leskl a vydržel mi asi 4 dny :)



A posledním lakem je Essence Multi Dimension, odstín Makes me Weak. Nádherná, lesknoucí meruňková barvička, kryje skvěle :) 


Tak a to je zatím vše, těšte se na další články, ještě tu mám dost laků, které jsem ani nevyzkoušela, přibudou také recenze na lesky na rty, apod. :)Můžete mi napsat, o čem byste si rádi přečetli :)

Jaké odstíny se Vám líbí? Jak jste spokojeni s laky Essence? Vydrží Vám? :) Mějte se hezky


11 komentářů:

  1. Já miluji nude odstíny :) Jinak spokojená, vzhledem k ceně jsem.. vydrží mi asi tak ty 2 - 3 dny.. U těch tvých se mi nejvíce líbí ty meruňkové ;)
    Nějak jsem se totiž "nezžila" s úplně nápadnými nehty na rukou (na nohou ovšem ano :-D)

    OdpovědětVymazat
  2. O nude odstínech mám připravený článek také :) Bude co nevidět :)

    Jinak k těm napádným nehtům .. dlouho, dlouuuho mi trvalo, než jsem se odvážila :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty první nehty jsou nejlepší!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. máš děsně nádherný nehty!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děsně nádherný jo? To zní děsivě :D ale děkuju :)

      Vymazat
  5. Kromě mint barvy se mi líbí všechny, ale to je asi proto, že už jsem na ty modré a zelené odstíny stará. Krásné nehty!

    OdpovědětVymazat
  6. cena je super, balení mi vyhovují spíš menší, nechápu ten trend obr lahviček laků na nehty (cokoliv co má 10ml a víc), ale výdrž jak co. mám růžovej tuším sweet as candy a ten mi vydrží tak den a to se už druhý den loupe:-(. posledně jsem na něj dala ještě topper night in las vegas a to mě to pak dost mrzelo, když se to začlo tak brzo loupat. ale mám i jiné a s těma spokojenost. taže to asi závisí kus od kusu. každopádně já se ovšem s lakováním vyřádím na nehtech u nohou, hlavně v létě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je divné..taky mám sweet as candy a s top sealerem mi drží asi týden :)

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!