středa 9. května 2012

Nákupy duben

Ahojky,
přeji všem pěkný den a děkuji, že jste opět zavítali. Už teď se těším na další komentáře :) Dneska Vám chci ukázat, co jsem si pořídila do mého šatníku za měsíc duben.

Nákupy mám moc ráda, mít peníze, tak nakupuji každý den a stejně bych pořád neměla dost. :DI když se mnou je to trochu složitější, dlouho mi trvá, než si něco vyberu a když už něco mám, tak se mi to po týdnu nelíbí, tak to prodávám :D :) Tak ale teď už k tématu :)

Dlouho jsem sháněla nějaké pěkné botky na klínku, nakonec jsem sehnala dvoje - jedny černé a druhé kytičkové - a za super cenu! Problém ovšem nastal až když jsem si chtěla koupit nude lodičky..Všude měli na 20 cm (no dobře, na dvaceticentimetrovém ne, ale byl vysoký:D) podpatku a na tom bych opravdu nevydržela.. :) nakonec jsem sehnala za necelé 400,- v jednom zapadlém krámku u nás.. :)


Dále Vám ukážu tyhle nude lodičky, ze kterých jsem opravdu nadšená, hodí se ke všemu, jsou pohodlné, nemají tak vysoký podpatek, jako ostatní  a navíc mají podrážku v červené barvě a vypadá to moc pěkně :) A ještě jsem k nim dostala dva balíčky malých podpatečků zdarma, které rozhodně upotřebím, protože chodím měnit podpatky každý měsíc :D

Dalšími kousky jsou: tričko Amisu, s netopýřími rukávy , mentolová mikča Tally Weijl tunika a svítivé balerínky. Tričko je v růžové barvě - pěkně vynikne a je takové volnější, dobrý materiál. Mikču TW mentolové barvy jsem si koupila zlevněnou, asi o 200,- (stála jen 399,-). Byla jsem z ní opravdu nadšená, protože doma už jednu podobnou mám, ale v jiné barvičce a opravdu se hezky nosí - mám je ráda třeba k balerínkám :) Balerínky na fotce jsou z NY, Ann Christine a nepodařilo se mi zachytit barvičku, ale je to takový svítivka - růžovo oranžová.

No a poslední věcí, co jsem si koupila jsou tyhle botky Nike. Někdy mám ráda sportovnější styl - mikču, džíny, nějaké sportovní botky, kabelku Nike apod. Tyhle botky mi určitě poslouží i na výlety, protože s přítelem jezdíme docela často a rádi - sbíráme turistické známky.

Snad článek nebyl moc dlouhý a nenudil Vás.. :) Každopádně děkuji za přečtení a určitě mi napište do komentářů :)

Jezdíte také na výlety? Jaký byl nejhezčí?
Co Vám udělalo v dubnu největší radost?

Děkuji! :)

15 komentářů:

  1. beru boty na klínku, lodičky a triko amisu:D kolik mají podpatek ty lodičky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D nedáám :) :D tričko Amisu v NY určitě mít budou :) měli i jiné barvy..lodičky mají podpatek jen 10 cm :)

      Vymazat
    2. sakryš 10? já umím chodit tak max na 6cm:DD

      Vymazat
    3. fakt jo:D .. . tak 6 cm skoro nic není :D :D

      Vymazat
  2. Nejvíc mě zaujaly botky na klínku a to ty květované :-) Jsou krásné a ne jen pro to, že botky tohoto typu mám ráda a ne málo :-) Skvělě se na nich chodí a snad bych na nich šla i na pěší tůru :-) Lodičky i ostatní věci se mi ale také líbí :-)
    Zavítej i ke mě :-) popelka19.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už Tě sleduji :) pravdou je, že botky na klínku jsou pohodlné maximálně :) Můžu v nich chodit ve měste, na dlaždičkách, po trávě, prostě všude :)

      Vymazat
  3. Ty botky s květinovým vzorem jsou dokonalé)
    xoxo T.
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné kousky :) Ty nude lodičky na nižším podpatku bych brala hned.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mě se také líbí. Jsou pohodlné a dobře se v nich jde :)Třeba je někde seženeš :)

      Vymazat
  5. Ty kytičkovaný mám taky)) za 190Kč, nejsou to vietnamci, co to prodávají, ale Rusové u nás)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jsou to Rusové, ale prodávají vietnamské zboží.. :) Je to nějaká Irina Arhi.. :D Nevím..ale jsou hezké a nikde jinde jsem je neviděla..:D Nejsi náhodou z Teplic ? :)

      Vymazat
  6. nutně potřebuju nude lodičky a růžové tričko!:-) nude lodičky sháním, dneska jsem prošla tolik obuví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nutně jo? :D :D hihi..:)koukala jsi u Vietnamců? a na internetu? na mimibazaru mají pěkný :)

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!