neděle 20. května 2012

Melounové balzámy na rty

Miluji vůni melounu, ať už je to sprej, tělové mléko, sprcháč, šampon, lak na vlasy..v neposlední řadě jsou to balzámy na rty (které obvykle hned slížu, jak je to dobré) :D :D

Balea - melounový balzám

Chci Vám ukázat moje neojblíbenější balzámky, ke kterým se stále vracím :)


Prvním je od Body Basics lip balm.
Značka: Body Basics
Vyrobeno: ----
Cena: 100-199 Kč
Kvalita obalu: 100%
Kde pořídíte: Body Basics
Hmotnost: 20g
Má pevný obal, několikrát mi dokonce spadl na chodník a nic se  s ním nestalo. Tento balzám je složen pouze z přírodních ingreidencí. Po otevření příjemně voní po melounu, má zelenou barvu - na rtech je průhledný. Vydrží mi  do té doby, než se chci napít.

K chuti - moc dobrý není, chuť taková umělá - ale tak co, není přeci určený k jídlu :D :D Krásně rty zjemní a zhydratuje :) Určitě si ho kupte, řekla bych, že tohle balení vydrží dlouho, osahuje asi 20g balzámu. Má ale dva mínusy - celkem vysokou cenu a obal - nanášení prstem, u mě nehtem..všechny balzámky nanáším pomocí nehtu..příjde mi to hygieničtější :)

Druhý balzám je od Baley - Splashy Watermelon
Značka: Balea

Výrobeno: Německo
Cena: 30Kč
Kvalita obalu: 100%
Kde pořídíte: drogerie DM
Obsah: 10g


Opět pevný, plechový obal.. Velkým plusem je cena, oproti BB mnohem levnější a více dostupnější. Velmi příjemná melounová vůně, na rtech je docela mastný. Řekla bych, že je to spíš vazelína s vůní. V kelímku je načervenalý, ale rty nezabarvuje (viz fotka nahoře). Dodává rtům jemný lesk. Dávam si ho na noc a ráno mám rty krásně hydratované. Někomu může vadit, že se plechové víčko špatně otevírá - chce to určitý grif a půjde to :) 


Běžte ho koupit, za tu cenu stojí za TO ! :)



napište mi, jaké balzámky máte rádi, jestli máte nějaký melounový a jak Vám vyhovují. Budu se těšit :)


3 komentáře:

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!