pondělí 7. května 2012

Má menší sbírka laků na nehty

Dnes bych Vám chtěla ukázat mou sbírku laků na nehty, sčítá asi 60 laků (nejsou tam všechny protože od doby, co jsem fotila tak jsem ještě některé přikoupila). Nejsem zas tak veliký sběratel, které znáte určitě z jiných blogů, ale myslím, že tohle bohatě stačí :)  

Nehty si lakuji dvakrát týdně, podle nálady.. Mám ráda výraznější barvy (růžová, fialová apod.), ale sytě červenou jsem na nehtech ještě neměla..trošku se jí bojím.. :) Také se mi líbí tělové odstíny. Co bych si na nehty nejspíš nikdy nedala,  tak je brčálově zelená.. 





Písněte mi do komentářů, jaké barvy máte rádi a kolik laků vlastníte.. :)

22 komentářů:

  1. hezky to máš vyskládané:) moje oblíbená je fialová, ale teda počítat nejdu:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moje menší výstavka..:) podobně mám i parfémy apod. Foto zveřejním později.. Mám to v chodbě, takže kdokoli příjde, tak si myslí, že jsem blázen :D Fialových moc nemám, musím dokoupit :)

      Vymazat
  2. Já počítat raději taky nebudu, ale můžu říct, že se mi momentálně hodně líbí růžová, dál mám ráda zelenou a modrou. Taky červenou, kterou prostě musíš zkusit ;) Sluší snad každému. Na brčálové zelené jsem kdysi byla ulítlá, ale docela brzy mě to opustilo... Uznávám, že to není hezká barva :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj blog mám moc ráda :) hodně se inspiruju, ale bohužel nemám tolik financí na kvalitní laky, jaké používáš ty :) Červenou zkusím, můžeš mi nějakou drogérkovou doporučit?

      Vymazat
    2. Děkuji :) Časy se změnily, já už moc financí taky nemám :D Hrozně dlouho jsem neobjednávala ze zahraničí a vlastně ani z našich e-shopů, poslední dobou spíš po cestě z práce zajdu do drogerie a objevuju, co jsem za ta léta propásla ;)

      Zrovna červené laky v drogeriích trochu přehlížím, protože jich mám doma dost, ale byla jsem moc spokojená se světle červenou krémovkou od Oriflame, kterou mi dala kolegyně k narozeninám. Jedná se o Oriflame Pure Colour Nail Polish, odstín Coral Red. Je hodně podobný mé nejoblíbenější červené od OPI (Red My Fortune Cookie) a připadal mi dost kvalitní.

      Ze shimmer červených se mi hodně líbil Nubar Enchanting Red, sice není z drogerie, ale na Modeláži stojí Nubary 150 Kč, takže to není nejhorší. Nubar vydal dokonce jednu kolekci červených laků, dovolím si dát odkaz, nemám s tímto obchodem nic společného:
      http://www.p-shine.cz/shop.php?cislo=17&&zn=10105&&msub=136

      Moje nej shimmer červená je Maybelline ForeverStrong, odstín 09 Rouge Volcanique. Barevně je nádherný, ale kvalita nic moc. Docela mi bublinkoval, naštěstí Seche to vždycky trochu zachrání a mám dojem, že hodně lidí laky ForeverStrong nemá rádo

      Vymazat
    3. Téda, to je vyčerpávající.. děkuji moc, barvičky jsou krásné, určitě některé vyzkouším.. musím se odhodlat :) :D I když je pravda, že mám teď na nehtech essence glamourous life, ale příjde mi spíš červeno-růřový, ale je krásnej. :)

      Vymazat
  3. Pěkná výstavka. Mně se nejvíc líbí korálové odstíny. Teď jsem před dvěma dny poprvé vyzkoušela Shellac (korálovou :-), uvidím, jak dlouho vydrží. Také toužím po výstavce...na laky, perfémy, šperky a boty. To by bylo úžasné.

    Moc ráda si přečtu o zdravé výživě. To mne také zajímá a hlavně nějaké chutné recepty, prosím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korálové odstíny mám pouze dva, ale také se mi líbí :) Tuhle výstavku jsem dřív (jako malinká) měla na panenky a tak .. a teď slouží na tohle :) Jinak mým snem je botník, velkej botník, kam by se mi všechno vešlo :) O zdravé výživě určitě články přibudou, recepty také :)

      Vymazat
  4. červeného laku jsem se taky bála, ale jak to jednou zkusíš, tak zjistíš, že to je fakt klasika..:o) Jinak já laky nepočítala, ale mám asi cca kolem 100ks a nejraději mám fialové, růžové a béžové odstíny:o))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťo, červených laků se vůbec neboj, když si dáš jako základní vrstvu např. Silk Base od Miss sporty - tak budou nehty v "pohodě" :).
    Jinak já mám laků pár asi 15 a nejraději používám světle růžové a právě ty červené. Také si ráda nehty zdobím. Nehty mám klidně 3x týdně jiné :D.
    Btw. děkuji za návštěvu na mém blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není zač děkovat, já děkuji za doporučení.. :) Musím skáknout do drogérky :( :D :D jiank zdobím taky moc ráda.. zkoušela jsem dokonce newspaper nails, marble nails a další, ale nic se nepovedlo :(

      Vymazat
    2. Water merble nais se ne vždy podaří, protože jakmile máš moc husté laky nebo rychleschnoucí nemůže se ti to podařit. Na tuhle techniku jsou nejlepší nové nebo tekutější laky.
      Newspaper nail - to jsem taky zkoušela a bohužel taky se mi to nepovedlo, třeba příště.
      Další techniky jako sponge nail art a stamp nail art jsem zkoušela a to můžu jedině doporůžit, práce je to lehká a za chvíličku máš "ozdobené" všechny nehtíky.

      Vymazat
  6. pěkný :) to já se můžu jít se svejma 40ti lakama zahrabat :D

    OdpovědětVymazat
  7. TO jsem zase já :D, nedávno jsem se koukala po zdobícím laku, který máš. :)(myslím ten růžový celkem vysoký na pravo) Jakou s ním máš zkušenost, mám si ho koupit? :). Předem děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky :) no tak ten bych Ti doporučím :) Je skvělej, kryje perfektně..škoda, že nevím, kde jsem ho koupila..určitě bych si došla pro další

      Vymazat
  8. miluji čerené:-) zkus něco, když se nebudeš cítit, tak to prostě odlakuješ, není se čeho bát:-).
    Ovšem spíš tipuju, že tě to upoutá, červené nehty jsou klasika:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj už jsem dala červenou a přikupuji další a další odsstíny červené.. :) hrozně se mi líbííí

      Vymazat
  9. ja mám okolo 100 lakov na nechty, zbierku chcem väčšiu, ale vzhľadom na to že mám 12 rokov, mi to zatiaľ stačí ;).. a červených asa neboj, ja mám pár a som spokojná hlsne s červenými od miss sporty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ve 12 letech měla tak deset laků :D takže slabej odvar oproti Tobě :)

      Vymazat
  10. nechtěla by jsi ty laky, představovat po jednom ? :))

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!