pátek 13. prosince 2013

Zubní pasty, které dokáží vybělit zuby

Ahoj Všem,

protože článek o bělení zubů je nám mém blogu absolutně nejčtenější a nejsledovanější (doposud ho navštívilo 2391 lidí), rozhodla jsem se o další příspěvek o zubech.

Naposledy jsem pásky použila asi před rokem a půl. Po celou dobu jejich bělost udržuji správním čistěním za pomocí těchto dvou zubních past. Musím také dodat, že moc nepiji kávu, černý čaj, colu apod.

Všechny pasty, co Vám dnes ukáži jsou mnou vyzkoušené, na mých zubech, které nejsou nikterak citlivé. S klidným svědomým můžu říct, že všechny vřele doporučuji a ani jedna zuby nedráždí.



První pastu/y, kterou bych určitě doporučila jsou známé pasty od Crestu. Crest vyrábí i věhlasné bělící pásky, o nichž jste na mém blogu už četli. Tuhle pastu Crest Glamorous jsem dostala od www.belicipasky.cz jako dárek  a byla jsem s ní vážně spokojená. Na internetu jsem dohledala, že nejdůležitější a účinnou složkou v těchto pastách je složka Sodium Fluoride. Obě zmiňované pasty od Crestu ji obsahují. Obě dvě mají krásnou šmoulí modrou barvu a říká se, že modrá a fialová opticky zesvětluje, což můžu jen potvrdit.
Osobně nemůžu říct, který z těchto past je lepší, protože mi vyhovují obě dvě  a objednávám je na střídačku.
Seženete je za 199,-

zdroj: www.belicipasky.cz






Další pastou je pasta Odol - med 3, kterou jsem si koupila v německém DM. U nás se bohužel tahle pasta nevyrábí. S touhle jsem opět spokojená, protože obsahuje také složku Sodium Fluoride. Není tak modrá jako pasty od Crest, ale účinek je podobný. 
Stála 1, 50 eur. 



No a poslední pastou, kterou nemusíte nikde objednávat, ani pro ni jezdit do Německa, stačí pouze zajít do nejbližší drogerie, je tahle novinka od Colgate. Colgate Max White One Luminous je novinkou, a musím říct, že mě mile překvapila. 







To je pro dnešek vše. V případě, že najdu opět nějakou pastu, která dokáže udržet zuby bílé, tak Vám dám hned vědět :)...

Jak Vás tyto pasty zaujaly? Máte s nimi zkušenost? Napište mi do komentářů

S přáním hezkého dne,



Vaše Peťula :)








4 komentáře:

  1. Crest is best :-) - stará reklama. Znám z USA a občas si ji přivezu, funguje.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já bohužel ještě na pastu, která by mi byť jen trošku zuby vybělila, nenerazila a to jsem používala i tebou zmíněné. Asi mi to není souzeno :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale třeba je..:) Peťul a zkoušela jsi i tu Crest?
      Děkuji za komentář

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!