úterý 26. listopadu 2013

ZIAJA - Olivová řada

Krásný úterní den Všem,

dnešní článek by Vám mohl sloužit jako inspirace na Vánoce, na dárek pro maminku, babičku, či sestru, anebo pro Vás, pokud nevíte, co ještě pod stromeček ..:)
V několika drogericíh jsem zahlédla balíčky s touto řadou - konkrétně s tělovým máslem, přírodním sprchovým gelem a s přírodním krémem na obličej.

Já jsem si celou řadu pořídila asi před půl rokem a používám jí neustále, moc mi vyhovuje a jsem spokojená..



Olivová řada je určena pro ty, které mají normální, nebo suchou pokožku. 

Začnu olivovým sprchovým gelem. Toto je mé druhé balení, používám ho moc ráda, jsem s ním spokojená.  Obsahuje olivový olej, D-panthenol a jemné složky rostlinného původu. Stačí ho malinko, pění výborně. Po sprše je pokožka krásně jemná a hydratovaná. 


Seženete ho za 89,- /500ml

Tělové máslo přírodní oliva

Už jsem Vám říkala, že miluji tělová másla? :D Když jsem spotřebovala tělové máslo od Baley, tak jsem hledala nějaké, které by mou suchou pokožku hydratovalo a narazila jsem na tohle olivové. 


Obsahuje OMEGA 3+OMEGA 6+VITAMIN E. 
V balení je tělové máslo maličko tuhé, ale jakmile ho nanesete, tak krásně ,,roztaje,, a rozmažete ho úplně všude. Nádherně voní, i když vůně není natolik intenzivní, jako např. u Baley. Po namazání je pokožka krásně hydratovaná, hladká. Máslo se rychle vsakuje. Na tělové máslo není moc mastné, přirovnala bych ho k hutnějšímu tělovému mléku. 

Za mě určitě spokojenost, používám ho ráda.. 

Škoda, že už jsem skoro v půlce :( :D:D

Pořídíte ho za 89,- /200ml

Přírodní olivový vyživující krém

Tenhle krém, pokud si dobře vzpomínám byl v některém z Ladyboxů, konkrétně z Ladyboxů, který jsem si neobjednala..:DUrčitě ho většina z Vás vlastní.

Krém je určen pro normální a suchou pokožku. Aktivní a hlavní složkou je zde olivový olej. 



Krém je hutné, mastnější konzistence. Krému stačí malé množství, docela dobře se vsakuje, ale musíte chvilku vyčkat...Myslím si, že tento krém je vhodný na zimu, protože pokožku krásně hydratuje a chrání. Pleť zklidní, zpozorovala jsem, že maličko chladí. 



Za mě určitě ano! :)

Koupíte ho za cca 100,- /50 ml.

Jak jsem již říkala na začátku...s celou řadou jsem vážně moc spokojená a doporučuji jí :). Celý dárkový balíček stojí kolem 200,-, takže se vyplatí koupit celý, se všemi třemi výrobky najednou..

Tak, to by bylo pro dnešek vše, já pádím do práce ....

Mějte se krásně

Vaše Peťula :)









7 komentářů:

  1. Mela jsem krem a byl skvelej,pouzivala jsem ho i na suche paty.
    V jake drogerii se daji sehnat?

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaja je super moja oblubena je kozie mlieko :)

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH,75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. skúsila som od Ziaja už nejaké produkty, takže aj tieto možu byť skvelé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od zn. Ziaja jsem ještě nic nezkoušela, ale u většiny blogerek je to hodně chválená značka, takže si v budoucnu musím něco pořídit ! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!