pondělí 18. listopadu 2013

GEL LOOK polish P2

Lak na nehty Volume Gloss s efektem gelových nehtů od P2


Příjemné pondělní ranko Všem,

o víkendu jsem si vyjela s kamarádkami do Německa, konkrétně do Drážďan. Nikdy mne nenechá chladnou drogerie DM a to hlavně stojan s kosmetikou značky P2. Minule jsem si pořídila dvě rtěnky (ZDE) a tentokrát jsem si koupila pár nových laků.


Jedním z nich je také tento, který mne zaujal zejména názvem, ale také proto, protože je celkem velký a věřím, že ho budu mít opradu na dlouho.. i když, nevím, nevím, moc se mi líbí, takže ho budu lakovat často.
Musím říct, že P2 mají laky opravdu nádherné - v nabídce mají basic laky, glitrové, s pískovým efektem, barevné, neonové a tyto gelové. Vážně problém si vybrat, ještě když barviček je tolik a laky jsou za hubičku..Nakonec jsem si jeden pískový, jeden glitrový a tento s efektem gelových nehtů.


Jedná se o odstín 50 - Happy Bride, což je taková hodně světlounká slaďoučká korálová. Lak má perfektní štěteček - krásně hustý, precizně dokulata sestřižený a skvěle se s ním pracuje. Lak se skvěle nanáší, je maličko hustší, ale kryje již v jedné vrstvě, což beru jako velké plus :).

Jedna vrstva



Já jsem se nakonec rozhodla pro vrstvy dvě, bez použití nadlaku. Momentálně ho mám první den a zatím žádné známky oprýskání, nic.. Tak uvidíme, jak to bude s výdrží :). A jak je to s tím efektem gelových nehtů? Jak jsem již říkala, lak je hustší, takže i to může vytvářet dojem gelových nehtů - a já tam ten efekt opravdu vidím :). A co vy?




Lak stál bezmála 2eura/12ml, takže určitě doporučuji :))!

Jak se Vám líbí?
Znáte kosmetiku P2? Jezdíte si pro ni do Německa?

Mějte krásný den


Vaše Petra :)


11 komentářů:

  1. Ten je krásný. Škoda že jsem to nevěděla dřív. Byla jsem tam ve čtvrtek. Těším se i na ty další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Martí, škoda nu.. ale určitě tam zase brzy pojedeš..tak víš, co koupit :)

      Vymazat
  2. to je krásná barvička :)) určitě po ní mrknu, laky od P2 mám moc ráda :) a zjišťuju, že ve své sbírce jich mám nějak podezřele více a více :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni je úžasný.. a vážně jsou nehty ,,jako,, gelové.. ..dneska jsem si celý den koukala na nehty..

      děkuji :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi moc. P2 znám již dlouho, ale nic od ní prozatím nevlastním. Doufám, že jednou bude k dostání i v českém DMku, mohli by ji vyměnit za S-he ta mě nikdy ničím nenadchla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se také líbí a P2 je vážně fajn :)) ..Jojo přesně, mohli by vyměnit za S-he .. já mám ráda od S-he jedině laky..jinak nic :(!

      Děkuji:))

      Vymazat
  4. Ten je úžasný :))
    Mám od p2 asi 12 laků, takže to mluví asi za vše :D

    OdpovědětVymazat
  5. O téhle značce jsem ještě vůbec neslyšela, ale ta barva je fakt krásná!!!!:))

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji Všem za komentáře.. ale maličko mě tedy zklamal výdrží..:( vydržel jen 4 dny, bez oprýskání.. na levé ruce se neponičilo nic..ale na pravé, se oprýskal na třech nehtech :(

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!