pátek 1. listopadu 2013

Autumn TAG

Krásný první listopadový den Všem :)!

To tak letí... :( Už listopad.. příjde Vám, že nedávno ještě byl začátek prázdnin (léta) a teď už se kvapem blíží Vánoce..? Nebo se to zdá jen mně, že ten čas tak letí.. Abych pravdu řekla, nestíhám nic.. :D AChjo:D

Dneska mám pro Vás podzimní TAG, který jsem viděla u Elizabeth Lore a moc se mi líbil :). Tak tady jsou mé odpovědi ..



Jaký je tvůj oblíbený podzimní parfém?

Nemám parfém rozdělený na léto, podzim, nebo zimu... Voním se tím, na co mám v momentální chvíli náladu:). V mé sbírce by se ale našlo pár vůní s podzimním nádechem.. např. Vanilkový parfém od Yves Rocher (což je tedy pro mě vůně až moc silná, stačí jedno stříknutí a cítím to celý den. Je to vážně taková těžší, podzimní vůně.), o němž jsem psala ZDEVera Wang Look (to je nejúžasnější parfém, který existuje:D. Vzhledem k tomu, že je obří - 100ml, tak ho mám už přes rok a pořád mám půlku.) - o ní jsem psala ZDE a dále toaletka od Kate MOss - Velvet hour, o které jsem psala např. ZDE




Tvoje nejoblíbenější svíčka na podzim?

Mezi mé nejoblíbenější svíčky patří ty z Ikey, jenže ty mi bohužel letos došly a v nejbližší době se do Ikey nechystám, i když bych tam vážně potřebovala :D:D Tak jsem zkoušela zapátrat jinde a padly mi do oka svíčky z DMka. Mají různě vůně - lesní ovoce, vanilka, mango, anti - tabac, skořice.. prostě spoustu a vážně voní krásně :). Ještě jsem si oblíbila vosky Yankee Candle, ty jsou uplně úžasné, provoní celý byt a vydrží v aromalampě dlouuho. Vosk se klasicky vloží do aromalampy a zapálí se pod ním svíčka. Teď mi tady zrovna voní Garden Sweet Pea, což je krásná slaďoučká vůně. Už jsem pod ní použila 3 čtyřhodiné svíčky a pořád je tam vosku hooodně. Vosky určitě vyzkoušejte, budete nadšení, seženete je do 50,- korun, což se vážně vyplatí :)! Ještě mám také ráda solné lampy



Menší zásobička 



Jaká je tvoje oblíbená podzimní barva?

Mám ráda, když si podzimní pochmurný den můžu ozvláštnit barvami. Takže mám ráda, modrou, červenou, růžovou, ale i žlutou. Bohužel, svršky v moc extravagantích barvách nemám, jelikož mám černý podzimní kabát, takže se snažím volit nějakou kontrastnější kabelku, nebo boty :). 


Jaký je tvůj oblíbený podzimní nápoj?

Čaj, nebo presso :). To piji ale i celoročně, ne jen na podzim. Na podzim nemám vyhraněný nápoj..:).


Jaké filmy a seriály sleduješ na podzim?

Opět otázka, která je celoroční. V poslední době, zvláště letošní podzim nemám moc času na filmy. Ale když se už se najde podvečer a já si zalezu pod deku, tak si ráda pustím nový díl The Vampire Diaries, nebo nějaký film - v poslední době jsem viděla např. Velký Gatsby, The Impossimble a Zápisník jedné lásky. Všechny filmy Vám můžu vřele doporučit, jsou skvělé!

Jaký je tvůj oblíbený podzimní módní trend?


Šátek a kabát. K tomu vlasy do culíku, protože nesnáším, když mi je vítr zacuchá :D

Jaká je tvoje oblíbená podzimní činnost?

Učení... Ne, nedělám si srandu.. v poslední době se tomu věnuji opravdu hodně, takže mi nezbývá moc času na nic jiného. Když už si ten čas ale udělám, tak se věnuji blogu, nebo si čtu knihu, či časopis, anebo zajdu na nějakou procházku :). 






S kámarádkami na výletě :) 


Je nějaká věc, kterou na podzimu nemáš ráda?

Nemám ráda podzim celkově.. :( :D:D Je zima, ráno jinovatka, brzy tma, fouká vítr.. Takže asi tak :)

To je vše :)


Jak byste odpověděli Vy? Písněte mi do komentářů, ráda si přečtu Vaše odpovědi :)

Mějte krásný zbytek dne a já se zase brzy ozvu :)


Vaše Peťula 






4 komentáře:

  1. Milé odpovědi. Podzim se mi líbí, když je tak 16 stupňů a sluníčko. Jinak na podzim piji více zázvorového čaje. Na filmy koukám celoročně různé. Podzimní trend - ponča, klobouky, teplé vesty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Martí..jéé ponča se mi na Tobě mooc líbí :))

      Vymazat
  2. Vera Wang Look mě nalákala asi to risknu a zkusím si ji objednat. A teď pár odpovědí :) Na podzimu nemám ráda déšť a když je pod mrakem. Piji víc kořeněné čaje co zahřejí, přecházím od bílého vína k červenému; film podle toho na který je nálada; trendem budou šátky mám jich už snad "tisíc". Barvy v barvě podzimu, hnědá, okrová, vínová-borůvková atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určtě si ji objednej, pro mě je vážně NEJ NEJ NEJ :))!!

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!