středa 4. září 2013

Šampony Balea s letní vůní

Příjemný středeční večer Všem,

počasí se nám pěkně zkazilo.. :( Ochladilo se, prší, fouká vítr, po ránu je pěkná zima (a že já můžu vyprávět, když vycházím z domu v půl sedmé ráno :D:()... a já pořád doufám, že na nás v září sluníčko ještě vykoukne. Tak si zkusíme sluníčko malinko připomenout dnešním článkem :)...

O šamponech Balea už jste na mém blogu určitě pár článků zaregistrovali, ale dnes bych Vám chtěla ukázat dva šampony, které patří mezi mé oblíbené a používám je neustále. Miluji hlavně jejich vůni a celkově jsou super! :) Používala jsem je celé léto, a i přesto, že bylo parné a sluníčko opravdu pálilo, vlasy jsem měla na dotek hebké a nebyly vysušené.

Zde jsou mé postřehy:






1. Šampon pro vysušené a třepící se vlasy s mangem a s aloe vera

Mám asi páte balení...! :D Musím ale říct, že všechny šampony Balea mi doposud sedly a byla jsem se všemi, které jsem vyzkoušela spokojená! Vlasy nemastí, nevysušují a přidají na objemu. 


Šampon s mangem nádherně voní, pění dobře, stačí ho málo a po umytí jsou vlasy krásně hebké a nadýchané. Když nepoužijete jiný kondicionér, tak vůně vydrží dlouho i ve vlasech. Kondicionér je samozřejmě k této variantě dostupný, ale já ho nepoužívám. Kondicionéry obecně nemám moc v lásce.

Velkým plusem je i cena, která je 29,- za 300ml :))!

2. Balea malinový šampon - pro všechny typy vlasů

Nádherná sladká vůně malin, která na vlasech není až tak intennzivní. Opět skvěle pění, je bez silikonů a vlasy jsou po něm pěkně lesklé. Nečejte od něj ale zázraky (ostatně u šampony za třicet korun to stejně nejde), ale určitě ho vyzkoušejte. Vlasy nejsou zplihlé, neelektrizují a nemastí se...Vlasy jdou dobře rozčesat i bez použití kondicionéru. Je určen pro každodenní použití.


Máte rádi šampony Balea? Které jste zkoušeli a s kterými jste spokojené? 

Napište mi do komentářů :)

Budu se těšit na Vaše reakce...


Krásný zbytek večera

Peťula :)






1 komentář:

  1. Poslední dobou používám jen kokosové šampony od Balei ale ten malinový e super typ :) mám strašně ráda vůni malin tak určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!