pátek 18. ledna 2013

Pantene Nature Fusion


Ahoj Všem,

mámě tady konečně pátek :) Tenhle týden byl pro mě celkem úspěšný, zvládla jsem zkoušku a test a příští týden mě to čeká zase :( Takže to zase vidím na víkend plný učení :( Jsem ráda, že se můžu odreagovat alespoň u blogu a psaním článku.. :) Tak se hned na nějaký vrhnem :)

Pantene Nature Fusion 



Tuhle sadu jsem dostala od mamky asi před půl rokem a aby byla recenze opravdu objektivní, čekala jsem až vypotřebuji všechny 3 výrobky :)



Šampon - náádherně voní (velmi lehká, ale osvěžující a příjemná vůně), skvěle pění a dobře se vymývá. Poté jsem nanesla balzám, který jsem nechala malinko působit a nakonec jsem nanesla na vlasy masku, kterou jsem nechala asi 10 minut působit. Po umytí jsou vlasy krásně hydratované, hladké a mají i objem! Vlasy vypadají zdravěji a musím říct, že po dělším používáním jsem s vlasy opravdu spokojená..

Maska

Bohužel jsem Vám ho nevyfotila když byl plný, tak alespoň takhle - šampon má oranžovou barvu
Společnost Pantene se konečně pokusila o to, vyrobit výrobek, který by obsahoval přírodní složky. Když jsem se podívala na složení výrobku, tak jsem tam opravdu nenašla nic, co by mělo vlasům škodit. Použili výtažky z aloe vera a z ostatních rostlin (obsahuje i zázvor), což je podle mě v pořádku.

Maska ve vlasech
Na závěr bych řekla, že jsem s toutu sadou spokojená o mnohem víc, než s kterýmkoli jiným šamponem, nebo balzámem, či maskou od Pantene .. :) Určitě stojí za to, ho vyzkoušet! :)

Znáte tuto sadu? Vyzkoušeli jste?

Krásný den  a víkend.. :) Peťula


4 komentáře:

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!