čtvrtek 3. ledna 2013

Nadlak NYC vs. Essence

Ahojky,
vítám Vás v Novém roce.. Jak jste si užili Vánoční svátky a Silvestr? Já jsem tyto dny trávila s rodinou a s učením, nezbylo mi moc času na blog..ale nebojte, nezapomněla jsem na Vás :) Už je Vás 99 a chybí ještě jeden čtenář do GIVEAWAY, jak jsem slíbila.. :)

Dnešní článek pomůže těm, kteří si neví rady, jaký sušič na nehty (z těch dostupných drogérkových) si pořídit. V drogeriích můžete najít všemožné kapky a spreje, které jsou, dle mého názoru k ničemu.. Rozhodla jsem se, že pro Vás srovnám sušič Essence Better than gel nails Top sealer a  NYC Turbo dry top coat. Tak pojďme na to :)



Essence Better than gel nails Top sealer

Tento nadlak jsem si pořídila díky kladným recenzím. Už mě opravdu nebavilo mít každé ráno obtisklý polštář na nehtu, neustálé foukání, dávání nehtů pod studenou vodu také nemohlo..sušící spreje, kapky už vůbec ne..  
S lakem se dobře pracuje, nezalézá do kůžiček a máte ho opravdu tam, kde potřebujete :) Lak schne do vysokého lesku, během deseti minut jsem měla nehty uplně zaschlé a mohla jsem si jít v klidu lehnout :) :D

Jediný mínusem je, že se mi asi po 3 dnech začne sám odlupovat..kousek se nadzvedne a už jde pryč celý lak z nehtu jako samolepka.. :( Taky se Vám tohle stává? Pořídíte ho asi za 60,- 

   
NYC Turbo dry top coat
Na tento nadlak jsem přišla čirou náhodou.. V rossmannu neměli můj dosud oblíbený Essence, tak jsem musela kouknout do jiných regálů..nikde jinde jsem nadlak nenašla - jen u stojanu NYC. Řekla jsem si, proč ho nezkusit, tak jsem si ho  ( asi za 80,-) koupila... Doma mě pak čekalo milé překvapení :)


Nalakovala jsem si nehty obvyklým způsobem a asi po 5 minutách jsem použila tento svrchní lak. Velmi dobře se nanášel, není tak tekutý jako Essence.. Schne neuvěřitelnou rychlostí - opravdu..! S tímto nadlakem mi lak vydrží celý týden, bez odlupování, ne jak je to u Essence.. Bohužel neschne do tak vysokého lesku jako Essence, ale může se pochlubit skvělou výdrží, protože mám velký problém s odlakováváním :D

Pro ty, co chtějí ultra rychlé schnutí a výdrž bych doporučila NYC.. Ti, kterým záleží na vysokém lesku, nechť vyzkouší Essence :) Za sebe doporučuji NYC! :)

 Napište mi, jaké jsou Vaše zkušenosti s nadlaky a které jsou pro Vás nej! 

Krásný večer! 

Peťula




16 komentářů:

  1. ja používam nejaký nadlak od essence a je fajn ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ten od NYC láká k vyzkoušení.. zatím mám kapičky od Essence a vcelku spokojenost, jediný co mi vadí, je ten mastný film..

    M.

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa najviac osvedčil nadlak Sally Hansen, z drogérie to najlepšie
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si pořídila ten od Essence před pár dny a je pravda, že už asi po dvou dnech jsem mohla za lak chytit a jedním škubnutím byl celý dole. Na druhou stranu ho zase nemusím odlakovávat :D. Po tom NYC se podívám, to je můj sen mít na nehtech lak aspoň pět dní :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Asi bych to měla taky zkusit :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zkuste holky ten NYC! Určitě s ním budete spokojené .. :) já mám lak s ním na nehtech třeba týde ..ale obvykle mi to nevydrží, protože už chci nalakovat další barvičku :D

    Děkuju za komentáře :))

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat co je to za ten barevný odstín? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky :) Je to Catrice - z limitované kolekce Cuba (odstín Salsa Kubana). Myslím, že už se nedá sehnat .. Ale velmi podobný odstín má i Essence, nebo Miss Sporty :)

      Vymazat
    2. Moc děkuji, určitě na něj nakouknu až si půjdu pro nadlak NYC :)

      Vymazat
  8. Slyšela jsem, že i velmi dobrý je Vytvrzovač laků na nehty od Four Seasons. S tím zkušenosti nemáš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky, mám, mě tedy nevyhovoval vůbec...:( Pro mě je lepší o 100% ten NYC :))

      Vymazat
  9. Ahoj je to starý článek ale stejně se musím zeptat.Používám NYC nebo essence skoro dva roky a vždy kupuji do zásoby.Ta mi teď došla a tak jsem se vydala do Rossmana u Myšáka kde mají vždy všechno a neměli ani jeden!! Doufám že se nějak nezměnila legislativa nebo tak něco a že ty laky nepřestali prodávat kvůli obsaženým látkám Tak se chci zeptat jestli u Vás v kritériích normálně jsou...btw zkusila jsem essence express dry drops a catrice quick dry a obojí naprd :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene u nás v drogeriích normálně jsou :) ty kapičky jsou příšerný, já je nemám ráda...

      Vymazat
    2. Tak to mi hlava nebere já byla už ve třech drogeriích a nikde nic, no ještě to budu zkoušet a pak asi ebay a seche vite professional kit a budu doufat že si nekoupím fake ze kterého mi slezou nehty :( stejně dík :)

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!