sobota 12. ledna 2013

Lancôme Hypnôse Doll Eyes

Pěkné sobotní odpoledne,

znáte řasenku  Doll Eyes od Lancôme? Jestli ne, tak právě pro Vás je dnešní článek :) Doll Eyes totiž slibuje panenkovsky dlouhé řasy!

zdroj: google.com


Tuhle řasenku už mám celkem dlouho, je to asi moje nejdražší věc ohledně make-upu. Ale koupě se vyplatila, protože ačkoli znám mnoho dobrých řasenek, tahle je určitě bezkonkurenční ! :)



Nejprve k obalu - je klasický, plastový a černý. Jednoduchost je to, co se mi líbí ..žádné barvy, vzory, to na obale nenajdete :) Obal působí kvalitním dojmem. Co se mi ale na řasence líbí nejvíc - je kartáček! Na jedné straně širší, na druhé užší. Perfektně se s ním pracuje, dostanete se opravdu na všechny řasy...Když ho vytáhnete, není na něm tolik barvy, jako z ostatních řasenek. Překvapila mě i její vůně, která je taková..no... nepopsatelná :D




Bohatě stačí nanést dvě vrsty, pokud jste zvyklí nanášet vrstev víc, dejte si pozor, aby se Vám řasy neslepily k sobě. Řasy krásně natočí a prodlouží. Řasenka se za celý den nedrolí a dlouho vydrží.. Určitě je dobré si za kvalitu připlatit, ale věřím, že máte své oblíbené řasenky, které jsou mnohem levnější :)


Řasenka šla velmi dobře odlíčit. Používám odličovadlo od Nivey :)




Cena řasenky je 890,-. Zakoupíte v parfumerii Sephora.

Znáte ji? Dáváte přednost levnějším řasenkám? Nebo si potrpíte na ty dražší? Já se nebráním ničemu, mám od nejlevnějších, až po tuto :)

7 komentářů:

  1. já používám asi dražší řasenky, pokud se MF do nich řadí, ty jsou mé oblíbené. Od Lancome mám Hypnose Star, je dokonalá :) má podobný kartáček kuželovitý, ale není kulatý ale jako placatý, ale ne zas úplně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc pěkně, ale já zůstanu u svojí osvědčené stálice:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jí znám, ale neutratila bych za ní tolik, myslím si, že zrovna do řasenek je celkem zbytečné investovat :).

    OdpovědětVymazat
  4. o tejto som už veľa čítala ale nepríde mi tak úžasná..

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší řasenka, co jsem kdy měla :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!