středa 23. ledna 2013

Balea tělový peeling - Indian Chai

Milí čtenáři,
přeji Vám krásnou středu a mám pro Vás otázku..Používáte peelingy??

Co to vlastně peeling je? Peeling je obrušování mrtvých buněk kůže za účelem odstranění odumřelých částí pokožky. Peeling se skládá z gelu, který má v sobě hrubší čátečky. Doporučuji peeling provádět hlavně v zimním období, kdy se tolik neopalujeme, protože v létě hrozí riziko, že si tu krásnou opálenou pokožku doslova obrousíme :)

Peeling by se určitě neměl provádět každý den, bohatě postačí jednou, až dvakrát týdně..Doporučila bych ho zejména těm, kteří mají hrubou, nebo šupinatou pleť.



V DM drogerii jsem nedávno objevila tuto novinku - Peeling Indian Chai. Má moc pěkný obal, ale co mě zaujalo, byla cena - stál pouhých 23,- Kč :D. Škoda, že jsem si vzala jen jeden, protože když jsem pro další do zásoby druhý den šla, už byl regál prázdný. (Ale dneska se do DMka podívám a jestli tam nějaký budou, tak vezmu rovnou dva:D).

Voní naprosto krásně, po čaji..Cítím z něj ale i vanilku se skořicí..taková pravá zimní vůně. Nikdy jsem žádný takový voňavý sprcháč, nebo peeling neměla. Když ho použiji, tak provoní celou koupelnu a já ho ještě dlouuuho po použití cítím na těle.




Peeling není tak hrubý, příjde mi, že jsou v něm částečky drobné jako krystalky cukru. Používám ho na celé tělo, i na obličej. Nechám chvíli působit a pak umeju :)

Určitě ho zkuste, za tu cenu je skvělý!


Vaše Petra :)

13 komentářů:

  1. Já teda musím bohužel říct, že tenhle mi vůbec nesedl. Je moc jemný. Více jsem měla ráda rybíz&jablko byl drsnější..ale ten už nemají. Čekám jestli bude nějaký další v dm, protože tenhle za mě teda moc ne :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba se ještě v Dmku nějaké limitované edice objeví..Musíme vyčkat :)

      Vymazat
  2. to musí byť fakt vôňa teda! :)

    P.S.: je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem na něj koukala, ale nakonec jsem ho tam nechala, asi jsem udělala chybu! :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska sem byla v DM, škoda, že jsem to tam neviděla.. Vypadá zajímavě..
    Moninka

    OdpovědětVymazat
  5. Musí krásně vonět, já se po něm ještě podívat nebyla, stejně tak nějak tuším, že na mě bude koukat prázdný regál :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho koupila loni. A asi museli udělat změnu ve složení, protože mně přišel hrozně hrubej i na tělo, tak jsem ho používala jen na chodidla. Přišlo mi to jako by v tom byly namleté petky.

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, moc děkuji za komentáře! Určitě do Dmka koukněte, i když je pravda, že u nás je stále prázdný regál..tak snad budete mít štěstí vy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky ho mám, cena fakt bezkonkurenční, vůně mi nepříjde nějak moc výrazná, ale voní pěkně :) A zrníčka mi taky připadají tak akorát. Balea je skvělá kosmetika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, není moc hrubý, ale ani jemný :)

      Děkuji za komentář

      Vymazat
  9. Já jsem s ním taky moc spokojená, jiný peeling od prosince nepoužívám =D Koupila jsem si ho jen tak na zkoušku, Balea mi celkově moc nesedí, takže jsem v nějakou extra spokojenost nedoufala. A ejhle =)) Je naprosto úžasnej, voní božsky, zrníčka jsou akorát, ani ne moc hrubá, ani moc jemná, množství super a ta cena, ách! =D Když na něj narazím, kupuju alespoň 3 do zásoby =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem di ho koupila na zkoušku a jsem s ním velmi spokojená :))

      Děkuji za koemntář

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!