středa 5. prosince 2012

TAG 12 v roce 2012 od Peťuly

Krásné ranko,
zaujal mě TAG u PetryLovelyHair, má to vážně moc pěkný, měla jsem to zkouklé jedním dechem a opravdu jsem se pobavila.. :) Zde se na něj můžete podívat i vyMyslím, že u mě to taková zábava jako u Peťuly nebude, ale zkusím to :)

Zdroj: google

1. Jaký nejkurioznější dárek jsi dostala a dala?
Když nad tím přemýšlím, tak mě opravdu nic nenapadá. Nikdy jsem nedostala nějakou kuriozitu a i já se snažím, abych někomu nedala nějakou blbost :D

2. Veselá vánoční příhoda?
Nevím, jestli se to dá považovat jako vánoční příhoda, ale bylo to na Mikuláše.. :) Čekali jsme se sestrou celé napnuté, až k nám příjde čert, Mikuláš a anděl..Stáli jsme v chodbě (děda mezitím vše natáčel, já sama si to nepamatuje, tak ještě to máme na kazetě), najednou někdo zazvonil a já jsem řekla: Už jsou tady a běžela jsem se schovat :D  Byla jsem z nich úplně vyklepaná, hrozně jsem se bála..Přitom jsem prý byla hodné dítě, tak nevím, kde se ve mně ten stres vzal :D Nakonec jsem dostala spoustu sladkostí a dárečků, čert s Mikulášem odjeli a já jsem mamče řekla, že se půjdu podívat na ten kočár, kterým přijeli :D :D Samozřejmě přijeli nějakým autem, ale malé děti věří všemu a já jsem nebyla jiná :)

3. Ideální Štědrý den?
Ideální Štědrý den si představuji s přítelem, spali bysme dlouho, nasnídali bysme se cukroví, koukali na pohádky, uvařili si něco dobrého o obědu, šli bysme se někam projít (třeba na hory, které máme kousek) a pak bysme společně připravovali večeři. Po večeři bysme šli rozbalovat dárky a přitom poslouchali koledy a koukali na pohádky :).

4. Nejoblíbenější vánoční jídlo a cukroví?
Určitě bramborový salát s kuřecím řízkem, který si pokapu citronem. A z cukroví šlehačkové cukroví, které opravdu miluji, no a samozřejmě také vanilkové rohlíčky :). 

zdroj: google

5. Je nějaká osobnost, kterou by sis přála najít pod stromečkem a co by jsi s ní dělala?
No tak to je určitě Paul Wesley, který hraje v TVD :) Co bych s ním dělala tak to opravdu nevím, asi bych z něho byla uplně vedle, kdyby se tam fakt objevil :D

6. Nejoblíbenější vánoční barva?
Stříbrná, modrá

7. V jaké barvě budeš mít letos stromek? 
Jako každý rok, červeno-zlatá kombinace :)

8. Nejoblíbenější vánoční pohádka/film?
No tak určitě Mrazík a Pretty Woman :)

9. Kde bys chtěla trávit Silvestra a kde ho budeš letos slavit?
Chtěla bych ho trávit někde s partou na chatě :) A letos bude Silvestr u tety, spojený i s narozeninami :)

10. Máš nějaký vysněný dárek?
Nemám vysněný dárek, popravdě nevím, co si přát, protože už všechno mám :D Ale určitě by mi udělala radost nějaká voňavka, kabelka, oblečení...  Na druhou stranu je mi jedno co dostanu, jsem ráda za každý dárek :)

11. Opila ses někdy na Silvestra?
Popravdě musím říct, že na Silvestra asi nikdy.. Silvestr mi přijde jako den, kdy se musí všichni bavit a opít, ale u mě to tak není...někdy hold není nálada :). 

12. Jaký bude Tvůj vánoční outfit?
Nad tím jsem ještě nepřemýšlela, uvidím co na sebe nakonec hodím :). 

















3 komentáře:

  1. Moc děkuju za pokračování, příjemně jsem si početla, krásného Mikuláše :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ještě video neviděla, ale těším se a pak také zkusím sepsat :). Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo na Silvestra nepije :D.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!