úterý 18. prosince 2012

Alice had a vision - again

Pěkný podvečer,

ani já jsem neodolala lakům z kolekce od Essence - The Twilight Saga Breaking dawn II...Z kolekce mě zaujal ještě rozjasňující pudr, ale ten už na mě bohužel nezbyl :( Tak jsem ukořistila alespoň dva laky.. :)

Koupila jsem si lak do fialova (Alice had a vision - again) a do modra (Jacob´s protection). Černý se mi zdál moc tmavý.. Jeden lak byl za 54,90..




A teď už k laku, který Vám chci dneska ukázat. Jedná se o odstín s názvem Alice had a vision - again, lak mě zaujal na první pohled a na nehtech je ještě hezčí, než v lahvičce! Lak se skládá z černé průhledné tekutiny, která obsahuje spousty fialových třpytek. Aplikace byla snadná, bohužel nekryl v první vrstvě, tudíž jsem dala dvě. Lak uschl do vysokého lesku, ale nakonec jsem použila ještě nadlak, abych se na tu krásu mohla koukat o něco dýl :) Co na něj říkáte?




Co na něj říkáte? (Nakonec jsem ho měla na nehtech celý týden a všichni mi ho chválili, bohužel už ho kamarádky nemohli nikde sehnat) :(


Nakonec mám pro Vás ještě jednu zprávu :) už je Vás tady 97 ..až Vás bude 100, tak uspořádám další Giveaway :) a máte se na co těšit :)



MĚJTE SE BÁJEČNĚ, VAŠE PEŤULA



12 komentářů:

  1. moc pěkný, docela kryje ve dvou vrstvách. i nehty máš pěkné a dlouhé

    OdpovědětVymazat
  2. Pááni, kdybych měla tak dlouhé nehty jako ty, tak si pískám :) Máš je vážně krásné a pevné. Jinak jsem na ten lak v drogérce taky koukala a nakonec si ho nekoupila - vidím, že jsem udělala špatně, vypadá úžasně! :)
    mimochodem u mě na blogu je první GA, takže pokud ty nebo tvé čtenářky by se chtěly zúčastnit budu ráda a hodím dolů odkaz :) LL*

    Oficiálně první Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnej.. lituju, že sem si nevzala i tenhle.. :)
    mám právě ten černo černej a zlatej.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja mám Jacob's protection alebo presnejšie dostanem od kamarátky na Vianoce (: ja som čítala že je niekedy dobré dať si ako podklad čierny lak a po ňom prejsť s týmito lakmi z tejto limitky ktorá je mimochodom úžasná (:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také by to nemuselo bát špatné, ale samotný černý lak nemám :( :D :D

      Vymazat
  5. Je fakt náádhernýý!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Holky je opravdu skvělej, určitě stojí za to, si ho koupit.. :) a vydržel mi celý týden! :))

    Děkuji Všem za komentáře

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!