sobota 11. srpna 2012

50 čtenářů = First GIVEAWAY

Pěkný večer,

jestli si vzpomínáte, tak jsem Vám slíbila Giveaway, až Vás tady bude padesát... Toto číslo se mi objevilo dneska a počet zobrazení je 8202 .. :))  Docela mě to překvapilo, vůbec jsem netušila, že můj blog bude někdo číst a ještě ke všemu Vás bude tolik :)) ! :))Jsem moc ráda, že čtete můj blog a jako poděkování za vaši přízeň bych ráda uspořádala první GIVEAWAY..


Výhrou bude:




  • odličovací pleťové mléko od Loréalu (zejména pro suchou a citlivou pleť - jsem s ním vážně moc spokojená, proto jsem ho pořídila i pro jednu z Vás),
  • Avon pleťová maska s heřmánkem a vlčím mákem
  • perleťový lak na nehty Flormar - odstín 011
  • 5 tobolek Viadermu Complete


Podmínky soutěže: 


  1. Soutěž je pouze pro ČR a SR
  2. Být viditelným čtenářem mého blogu
  3. Napsat mi do komentářů jak trávíte letošní léto (může být i vtipnou formou) a jaké články byste na blogu rádi četli (co Vám zde chybí, co bych mohla změnit, apod.)
  4. Ke komentáři mi připsat váš e-mail 
  5. Giveaway ukončím 22. srpna a následující den vyhlásím vítěze (ještě se rozmyslím, jesli podle papírků nebo pomocí randomu)
Mějte se krásně, přeji hooodně štěstí a ještě jednou mockrát děkuji !!!

Vaše Petra


36 komentářů:

  1. Jé že by první:-). Tak tedy, já letošní léto trávím více méně doma. Krom pár festivalů a stanování na přehradě, jsem věrná práci a domovu:-). Najdeš mě pod mailem sabinaharajova@seznam.cz

    Samosebou Ti přeji mnoho dalších věrných čtenářů, hodně fajn nápadů a tipů o čem psát, a také spoustu úspěchu v životě osobním.

    Pěkný zbytek léta Kendra

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem tvým věrným čtenářem před google. Jinak léto trávím pomocí různých dovolených a přechodů různých kusů hřebenů :) Tvůj blog je super! Jinak možná nějaké to líčení, videjko ;)

    moncablog@gmail.com

    Monča :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já léto trávím taktéž převážně doma, jak zde již psala Kendra. S přítelem jsme navštívili pár festivalů a udělali si menší výlet. Na blog bych zařadila více recenzí na kosmetiku. Jinak super blog.

    mojekosmetika@gmail.com

    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  4. urcite pridavaj tipy a skusesnot z Tvojho zivota... mna to vzdy bavi citat :) a leto je super, ako by mohlo byt inaksie :)

    fashovv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim :) ja jsem prave na dovoleny a ve chvilce relaxu koukam na sve oblibene blogy. Jinak tak ruzne, nejake ty party, vylety, nakupy:). Tvuj blog se mi libi a uvitala bych tu treba vice fotek z nakupu, outfitu, Tve top vyrobky a neco z Tveho soukomi treba :) Tak krasne uzivejte prazdnin a mejte se :) mylittlefashionsins@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Budu neoriginální :) Léto trávím převážně doma, sem tam jdu ven s kamarády nebo někam jedu, v pondělí jedu na přehradu.. :) Mám ráda recenze na kosmetiku, takže to by bylo fajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj :)
    tak léto trávím tak nějak nudně, nejdřív dovolená ve Španělsku, Mácháč, a jinak tak třeba na tři dny někam pod stan třeba :)) nejraději mám věci typu scincare routine nebo hair routine :))
    kunikovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Léto jsem trávila nejdřív pracovně a teď doma, lenoším a opaluju se :)

    cant.be.perfect@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji Tě už hoodně dlouhou dobu :)

    Jinak, jak trávím léto? ;) Brigáda, brigáda, brigáda, blog, blog, blog, shánění auta, zjišťování info o podnikání studentů, čas s přítelem a kamarádkami, utrácení peněz :D a válení se u vody... ;)

    Majdikr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Leto trávim doma, ale chodím po roznych festivaloch alebo zábavách:) a mohlo by byt viac recenzii na kozmetiku :).

    luciam28@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti,
    já léto trávím převážně u vody..ale občas nám to počasí bohužel nepřeje, takže hold to vypadá že se budu raději věnovat blogu..ale jinak ještě nějaké ty menší výlety s rodinou, utrácení peněz za kosmetiku :DD apod.

    Na tvém blogu bych uvítala jednou za čas nějaké to video a možná i nějaké foto-návody na líčení.a tak :)

    Měj se pěkně
    m.khyrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jéé, gratuluji k počtu čtenářů a doufám, že se bude jen a jen zvyšovat.
    Léto jsem trávila na 2 dovolených- Slovensko a Dánsko, a taky na 2 brigádách :D :D


    domisacek.domi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Leto trávim úplne normálne,keď je teplo,tak vonku pri bazéne a v bazéne :D Čítam knihy,skladám nové puzzle s Eiffelovkou a blogujem :) Ja som tu prvý krát,no články sa mi tu páčia a bavia ma.Tak pridávaj aj naďalej čo chceš ty.Ale ja mám veľmi rada fotky,veľa pekných fotiek či recenzie.
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  15. leto trávim väčšinou v práci, s kamoškami alebo s rodinou, čítaním kníh... :)
    ja mám najradšej kozmetické recenzie...

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Léto trávím především pracovně, co bych chtěla či nechtěla na tvém blogu říct zatím nemůžu, jsem tady nová a tak jsem ho zatím ještě celý neprošla, ale mám moc ráda kosmetické recenze :)
    lucie.martinakova@email.cz
    P.S. Ráda bych tě pozvala na svůj blog, na kterém momentálně také probíhá Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Letošní léto trávím v práci a když nejsem v práci, tak se stěhuji a následně stěhuji mámu do menšího, kde se prvně musí udělat nové jádro... No do konce prázdniny práce až až. ALE hlavně se celé léto těším na čtrnáctidenní dovolenou, která se bude konat v září (tyhle prázdniny i přijde, že snad nikdy neskončí a já se té dovolené ani nedožiju :D :D
    Jo a tvůj blog se mi líbí, tak jak je - když budeš chtít něco změnit, tak je to jen na tobě, a to je správné :o)

    zzdenika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Mne sa články páčia, ale možno by bolo lepšie keby si dávala väčšie fotky a celé toto neviem ako sa to nazýva stĺpec v strede kde je tento text možno trošku rozšírila, teda okraje by boli užšie.
    Leto sa snažím užiť, lebo zase väčšinu roka bude len zima a škaredo, tak sa kúpem, opaľujem a tak.

    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  19. leto trávim trošku možno nečakane kedže som baba ale na futbalovom ihrisku :) teda každý ťýždeň minimálne 5 krát a tréningu

    petra.fejova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Letošní léto trávím na střídačku někde u moře, v kopcích nebo v ordinacích.

    Ráda si přečtu o zdravé výživě.

    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Léto trávím stylem "hlavně nebejt moc doma",teď mi to trochu nevychází,ale zase si nestěžuju:)) Léto je jen jednou!
    Líbilo by se mi zde video:)
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. leto trávim vcelku nudne mierme basketbalovo

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. ja se porad jeste ucim, na konci srpna delam posledni zkousku (na vejsce). rada mam "haul" clanky, recenze kosmetiky, oblibence za posledni mesic apod. m.radkovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. léta a prázdnin si užívám s přítelem když má volno jinak protože jsem nesehnala brigádu nedělám skoro nic :D
    líbí se mi různé recenze, návody a random fotky :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastný.

    Pokoj mám již měsíc a půl rozkopaný, můj přítel bydlí 300km ode mne a za chvíli je škola. Hrozně to letí.Jediné se mě utěšuje je to, že svého drahého uvidím cca za dva týdny :)

    Můj mail je Barbie.Girl7@email.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Léto většinou trávím doma, nebo na Šumavě, kde máme pozemek :) Každý den jsem venku, barvím si vlasy na všelijaké barevné úlety, nebo tak něco. :)

    LucSinQa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Léto travím hlavně s přáteli a rodinou,odpocívam od skoly dá se říct,že vlastne uplne vypnu a jen si uzivam!!
    nelis11s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Léto netrávím nijak zvláštně. Někdy vytáhnu mého přerostlého dinosaura Alberta na procházku, jindy si zajedu traktorem do cukrárny a zpátky, také ráda učím sousedovy čiperné ovce balet na profi úrovni a podobné věci, ale to ony nejraději sledují Šeherezádu a Receptář prima nápadů, takže je vytáhnu ven jen málokdy.
    Ráda bych si zde přečetla o nějakém tvém neobvyklém zážitku. :)

    s-wea@email.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Miluju léto nejen kvůli krásnému slunečnému počasí,ale i proto že většinu času trávím s přáteli, rodinou a přítelem a je mi jedno jestli jsme v zahraničí či na zahradě u bazéna :) já miluju články o kosmetice a to tady máš,takže mě nenapdá nic lepšího :)
    LuckaaCh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Letošní léto travím trošku pracovně ,předělávání pokoje ,brigádky ,ted´se snažím spíše odpočívat a víletit ;) zatím jsem navštívila plno hradů a zámků . Taky mě baví festivaly , takže letos mám v plánu 2 srpnové :) Doufám že to zvládnu ! :))
    a.kikusek.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Letošní léto? Je to nejnudnější, jaký jsem kdy zažila. Dovolenou jsem si odbyla už v červnu, a proto mi teď ty prázdniny přijdou tak dlouhé :-X Ale válením u bazénu si taky nemůžu stěžovat!
    A co přidat nebo naopak? Mám ráda blogy, kde je hrozně moc recenzí a kdy se blogerky zabývají hlavně kosmetikou. A to ty splňuješ!
    BarUshk4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Mně začalo léto už začátkem června, kdy jsem se stala magistrou a dala vale všem školním povinnostem :-) Pak jsem si za odměnu zaletěla na Island a s mamkou prozkoumala pár českomoravských koutů. Dále jsem bezúspšně hledala práci (jednou málem naletěla podvodníkům a vymývačům mozků), zaregistrovala se na ÚP, chodila na celoroční brigádu, nechala se dvakrát vyhodit z autoškoly a doufala, že na potřetí (radši už u jiné autoškoly) to vyjde. Musí! Podléhala depresím, že můj život je v troskách, a zase nacházela pevnou půdu pod nohama a věřila, že bude líp.
    Tak to bylo v kostce mé dosavadní léto :-)
    Mohla bys přidat nějaké články o sobě a tvém životě.
    plasssma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Mé léto vždy začíná táborem, kde jsem vedoucí... tam si zničím všechno, co jde - pleť, vlasy, NEHTY... :D Takže se dalších 14 dní kosmeticky léčím. Potom jedu na vodu, po které s léčením můžu začít nanovo. No a před chvílí mi kamarádka napsala, jestli nepojedem do Chorvatska, takže si balím a snad to stihnu (asi jemně nestíhám, místo balení ZASE čtu fashion blogy!)
    Jinak brala bych víc recenzí kosmetiky, hlavně vlasové a pleťové (krémy, výživa...)

    respectka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Sleduji tě pod Google účtem (Kristýna Kišelová) :)
    Já si teda léto moc neužívám,čekala jsem,že bude víc "pařeb" s kámošema :D Ale tak furt lepší než škola :) Jinak se mi tvůj blog líbí,jsi moc milá a sympatická slečna :)
    lady.kiminka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. leto: dovolenka ako každý rok v Moskve, 2-týždenný tábor a týždenný pobyt u kamošky v Banskej Bystrici. Zabudla som na kecanie, nákpupy a behanie po vonku. Páčia sa mi recenzie. Stihla som to tesne pred skončením :)
    moj blog: natsnailart.blogspot.com
    moj mail: natasa.findrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!