úterý 10. července 2012

Co jsem vyzkoušela od Ziaji??

Vyzkoušeli jste něco z této kosmetiky?? Já jsem s koupí dlouho váhala, ale nakonec jsem vyzkoušela sprchový krém a krém na ruce.


Sprchový gel Oliva

Je určený pro suchou pokožku, obsahuje olivový olej a D-panthenol...Používám ho asi měsíc, už v něm skoro nic nemám.. Trpím na ekzémy a suchou pokožku a tohle je snad první sprcháč, co mi pokožku nádherně zvláční a zjemní.. Ještě ke všemu vydrží vonět opravdu, ale opravdu dlouho a stačí ho jen malinko.
Koupila jsem ho asi za 80,-. Řekla bych, že je to velmi dobrá koupě, za přírodní sprchový gel :))



Krém na ruce Kakaové máslo
Tenhle krém na ruce je z řady kakaové lipo-regenerace. Koupila jsem si ho kvůli tomu, že mě zaujal název - miluji vůni kakaa a tohle máslo voní nádherně..Používám ho na ruce a nehty, dokonale zvláční pokožku, perfektně promastí a nelepí. Obsahuje kakaové máslo a olej Canola. Pořídila jsem ho za 50,- :) Používám ho teď v létě a ruce mi vydrží dlouho hladké a voňavé :)




Vlastníte výrobky Ziaja?? Zaujali Vás některé??


13 komentářů:

  1. Já si koupila balzám na rty pomeračový a ten je super. A taky enzymatický peeling, protože sem chtěla strašně vyzkoušet jak to funguje. A už mi dojde to nasyslený množství kosmetiky, co mám doma, tak mám vyhlídnutých pár dalších adeptů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám také vyhlídnuto pár dalších věciček :))Jinak ten pomerančovej balzám.. budu o něm přemýšlet :))

      Vymazat
  2. Ještě žádný výrobek nemám, ale dost jsem o nich četla.
    Docela jsi mě nalákala na ten sprcháč :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja jsem moc spokojena s okurkovym tonikem. ted mam v planu koupit krem na ruce z koziho mleka a okurkovy pletovy krem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten krém z toho kozího mléka prý moc smrdí.. :( :D

      Vymazat
  4. Já toho mám od Ziaja strašně moc :-) Tuhle kosmetiku miluju už pár let a její výrobky patří mezi mé stálice. Pokud máš suchou pokožku a vyhovuje ti sprchový gel, tak jdi určitě do tělového másla ze stejné řady! Já jej mám a jsem u něj nadšená! http://evelinsbook.blogspot.cz/2012/05/zase-ta-ziaja.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olivové tělové máslo používám od jiné značky, ale budu nad ním přemýšlet :) Děkuji za doporučení

      Vymazat
  5. Já jsem si nedávno objednala okurkové tonikum, kakaové tělove máslo a kozí krém na ruce:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky trpím na ekzémy a dostala jsem nakázaný (:-D), že nemám používat sprchové gely, ale mýdla vcelku (nevím jak se tomu nadává :-D).. ale jestli řikáš, že to k něčemu je a nevadí to, tak o něm dost přemýšlím))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heh..tak to je dobrý, mě spíš doktorka řekla, že ta tuhá mýdla používat nemám..a opravdu, když jsem je používala, tak moc vysušovala.. :( tady po tom sprcháči je pokožka pěkně vyhlazená

      Vymazat
  7. sprchový krém z pomarančovej rady mám a je celkom dobrý mám aj recenziu na blogu :) ale chcela by som vyskúšať aj niečo z kakaovej rady..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tada tak o téhle kosmetice jsem ještě ani neslyšela :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za komentáře :)
PS: Kritiku přijímám, ale urážlivé a nevkusné komentáře nehodlám tolerovat!